ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΟΥΝΑΡΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΟΥΝΑΡΗ

ioannis_gounarisΟ Ιωάννης Γούναρης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1981. Ξεκίνησε της σπουδές του στα θεωρητικά και στο κόρνο στην Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με δάσκαλο τον Γεώργιο Κούρκουλο. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών με καθηγητή τον Ευάγγελο Σκούρα απ’ όπου και πήρε το δίπλωμά του στο κόρνο με Άριστα Παμψηφεί και Β’ βραβείο. Συνέχισε τις σπουδές του στην Μουσική Ακαδημία του Graz με καθηγητή τον H.Mc Donald απ’ όπου και αποφοίτησε το 2009. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα κόρνου με καθηγητές τους D.Ohanian, L.Bontrager, H.Halien, H.Mc Donald και J.Slagter.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά και την Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος.

Έχει συνεργαστεί με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τους Σολίστ της Πάτρας, την Ορχήστρα της Καμεράτας, τα Μπαλέτα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τη Βασιλική Ορχήστρα της Δανίας και την Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης.

Είναι πρώην μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. Είναι μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και ιδρυτικό μέλος του Ventus Ensemble.

 

Mail:  giannis_gounaris@yahoo.gr