«Τα Παραμύθια του Χόφμαν» του Jacques Offenbach.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Τα Παραμύθια του Χόφμαν» του Jacques Offenbach.

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:31 - Jan - 2015
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ:METROPOLITAN OPERA «Τα Παραμύθια του Χοφμαν» του Jacques Offenbach.
  •  

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET:LIVE IN HD» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ TΗN ΟΠΕΡΑ «ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΧΟΦΜΑΝ» του Jacques Offenbach.
ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/01/2015 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ο συναρπαστικός τενόρος Vittorio Grigolo αναλαμβάνει τον ρόλο του βασανισμένου ποιητή και ακούσιου τυχοδιώκτη που δίνεται στον τίτλο της αριστουργηματικής όπερας του Offenbach, στην ξέφρενη, γεμάτη στροβιλισμούς παραγωγή της ΜΕΤ. Οι Hibla Gerzmava, Erin Morley και Christine Rice ερμηνεύουν τις τρεις ηρωίδες – που η καθεμιά τους είναι μια εξιδανικευμένη ενσάρκωση της λαχτάρας του Χόφμαν. Ο Thomas Hampson ερμηνεύει τους ρόλους των Τεσσάρων Κακών και ο Yves Abel διευθύνει την εξαίσια μουσική.

Ακολουθεί η διπλή παράσταση «ΓΙΟΛΑΝΤΑ – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΠΩΓΩΝΑ» των Peter Tchaikovsky και Bela Bartók στις 14 Φεβρουαρίου, με την μοναδική Anna Netrebko να ερμηνεύει μία ακόμα ηρωίδα του Tchaikovsky στην πρώτη όπερα αυτής της ενδιαφέρουσας διπλής παράστασης, που αποτελείται από ένα μαγευτικό παραμύθι (Γιολάντα) και ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ (Το Κάστρο του Δούκα Κυανοπώγωνα), ενώ η Nadja Michael είναι το αθώο θύμα του σατανικού Κυανοπώγωνα που ερμηνεύει ο Mikhail Petrenko.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

Ευχαριστούμε πολύ
Το Δ. Σ. της Φ. Ε. “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ”