ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΛΑΡΙΝΕΤΩΝ “ΟΡΦΕΑΣ”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΛΑΡΙΝΕΤΩΝ “ΟΡΦΕΑΣ”

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:04 - Jan - 2015
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Φ. Ε. "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΛΑΡΙΝΕΤΩΝ "ΟΡΦΕΑΣ"
  •  

ΚΥΡΙΑΚΗ, 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, 19:30
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Φ. Ε. “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ”
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η Χορωδία Κλαρινέτων «Ορφέας» ιδρύθηκε το 2001 στην Κέρκυρα & τις πρώτες εμφανίσεις της τις έκανε ως κουαρτέτο κλαρινέτων. Οι μουσικοί που απαρτίζουν το σύνολο δεν είναι μόνο επαγγελματίες κλαρινετίστες αλλά και σπουδαστές κλαρινέτου, ακόμη & ερασιτέχνες μουσικοί, πράγμα που ενισχύει & αναδεικνύει την σπουδαιότητα της κοινωνικής διάστασης των μουσικών συνόλων. Το ρεπερτόριο του συνόλου είναι ποικίλο ενώ ο κύριος όγκος του αποτελείται από μεταγραφές και διασκευές έργων της κλασσικής και ρομαντικής περιόδου αλλά & έργα Ελλήνων συνθετών.
Στη συναυλία, ο «Ορφέας» θα παρουσιάσει έργα για διαφόρους συνδυασμούς κλαρινέτων, από σόλο & ντουέτο έως χορωδία κλαρινέτων.
Τα μέλη της Χορωδίας Κλαρινέτων «Ορφέας» είναι:
Ηλίας Σκορδίλης (Eb & Bb κλαρινέτο), Σπύρος Φακιολάς, Αλέκος Φακιολάς, Γιάννης Κρητικός (κλαρινέτο), Χρύσανθος Μάνδηλας (άλτο κλαρινέτο), Στάθης Μανάτος, Ηλίας Βασιλάτος (μπάσο κλαρινέτο) & Δημήτρης Αργυρός (κοντραμπάσο κλαρινέτο), ενώ στη συγκεκριμένη συναυλία συμμετέχει & ο μουσικός της Φ.Ε.Μάντζαρος & σπουδαστής κλαρινέτου, Γιώργος Περατινός.