Σεμινάριο Ενοργάνωσης για Μπάντα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σεμινάριο Ενοργάνωσης για Μπάντα

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:12 - Nov - 2016
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:Κτήριο Φ. Ε. "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ" - ΚΕΡΚΥΡΑ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ:ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ
  •  

Η Φιλαρμονική Εταιρία “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” συμπληρώνει φέτος 127 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας και προσφοράς στα πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας.

Στη φετινή επετειακή συναυλία που θα δώσει το Μουσικό Σώμα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Σωκράτη Άνθη, τη Φιλαρμονική “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ”, θα τιμήσει με τη παρουσία του, ο διεθνούς φήμης, διακεκριμένος, πολυγραφότατος και βραβευμένος ολλανδός συνθέτης και μαέστρος Jacob De Haan.

Ο Jacob De Haan θα διευθύνει το Β’ μέρος της επετειακής συναυλίας, σε ένα πρόγραμμα με δικές του συνθέσεις για μπάντα, δύο εξ αυτών σε Α’ εκτέλεση στην Ελλάδα.

Παράλληλα, αποτελεί πολύ σπουδαίο εκπαιδευτικό γεγονός η πραγματοποίηση σεμιναρίου – εργαστηρίου Ενοργάνωσης για Μπάντα, στο οποίο συνθέτες, ενορχηστρωτές, φοιτητές και σπουδαστές μουσικής, αρχιμουσικοί και δάσκαλοι φιλαρμονικών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να συζητήσουν με τον Jacob De Haan πάνω σε ζητήματα γραφής για πνευστά και κρουστά όργανα, θέματα μεταγραφής και διασκευής για μικρά και μεγάλα σύνολα πνευστών καθώς και ρεπερτορίου σύγχρονης Μπάντας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Φ.Ε. “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” κατά τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, 12 & 13 Νοεμβρίου αντίστοιχα, με κόστος συμμετοχής 50€.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
ΦΕ Μάντζαρος: τηλ. 26610 37004 (εσ.2).