“Νέων μουσικών ακρΌΑΣΙΣ”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

“Νέων μουσικών ακρΌΑΣΙΣ”

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:18 - Nov - 2015
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:Αίθουσα Εκδηλώσεων Φ. Ε. "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ:"Νέων μουσικών ακρΌΑΣΙΣ"
  •  

Η Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», πέραν από το αμιγώς καλλιτεχνικό σκέλος, μέσα στα 125 χρόνια λειτουργίας της, έχει επιτελέσει και συνεχίζει να επιτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό έργο.
Στο πλαίσιο αυτό, για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνει τη σειρά συναυλιών «ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ακρΌΑΣΙΣ», την οποία και φιλοδοξεί να καταστήσει έναν ισχυρό μουσικό θεσμό.
Στόχος των συναυλιών είναι η ανάδειξη νέων ταλαντούχων μουσικών, από όλες τις Φιλαρμονικές του νησιού, καθώς και η απόκτηση από αυτούς, τής πολύτιμης εμπειρίας τής εμφάνισης μπροστά σε κοινό, στο πλαίσιο ενός ατομικού ρεσιτάλ.
Με τον τρόπο αυτό, η Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» υποστηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των νέων μουσικών, προβάλλοντας την πρόοδο και τις ερμηνευτικές τους ικανότητές, στα αρχικά στάδια αυτής της απαιτητικής καλλιτεχνικής πορείας, που επέλεξαν να ακολουθήσουν.
Στις πρώτες τέσσερις συναυλίες της φετινής σειράς «ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ακρΌΑΣΙΣ», θα εμφανιστούν οι εξής μουσικοί:

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015: Ραρρή Νεφέλη – τρομπέτα (Φ.Ε. «Μάντζαρος») & Σπυρίδων Μιχαλόπουλος – τρομπέτα (Φ. Ε. «Καποδίστριας»)

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015: Γιώργος Παντελιός – σαξόφωνο alto (Φ.Ε. «Μάντζαρος»)

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015: Άγγελος Κοσκινάς – κόρνο (Φ. Ε. «Καποδίστριας»)

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015: Γιώργος Χονδρογιάννης – τρομπέτα (Φ.Ε. «Μάντζαρος») & Βάντα Αθηναίου – τρομπόνι (Φ. Ε. Κέρκυρας)

Όλες οι συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Γενική ώρα έναρξης όλων των συναυλιών: 20:00.