Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:02 - Dec - 2016
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ:Χριστουγεννιάτικη Συναυλία
  •  

Η Φιλαρμονική Εταιρία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», υπό τη μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη, πρόκειται να πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Χ-ΜΑS ‘ROUND THE WORLD».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και αποτελεί συνδιοργάνωση της Φιλαρμονικής «Μάντζαρος» και του Μεγάρου Μουσική Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, το «Manzaros Wind Ensemble» σε συνεργασία με την Χορωδία του Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου (μουσική διδασκαλία/προετοιμασία χορωδίας: Μαρία-Έμμα Μελιγκοπούλου) θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από όλο τον κόσμο (ενοργάνωση για παιδική χορωδία & σύνολο πνευστών: Αλέκος Κάτσιος). Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα, στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, το Μουσικό Σώμα (μπάντα) της Φιλαρμονικής «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» θα παρουσιάσει γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλαισιωμένες από έργα ειδικά γραμμένα για μπάντα του σπουδαίου Ολλανδού συνθέτη, Jacob de Haan.

Ώρα έναρξης: 21.00 (στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1)

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ – 8 ευρώ (για μαθητές, φοιτητές και άνεργους)