2ος Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης

ΝΕΑ

2ος Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης

Η Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», διοργανώνει τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης πρωτότυπου έργου για Μπάντα, με τον διακριτικό τίτλο «Ν. Χ. ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» 2021.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2014, ως Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σύνθεσης, με σημαντική επιτυχία.
Πιστεύοντας στη δύναμη επικοινωνίας της μουσικής και θέλοντας ακόμη περισσότεροι νέοι συνθέτες να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προβάλουν τις ικανότητές τους,να καταξιωθεί ακόμη περισσότερο στην κοινή γνώμη το μουσικό σύνολο της «ΜΠΑΝΤΑΣ»,να προβληθεί διεθνώς η ιστορία και το έργο της Φιλαρμονικής Εταιρίας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ»,αλλά πρωτίστως η μουσική ιστορία και παράδοση της Κέρκυρας, αναβαθμίσαμε τον διαγωνισμό σε Διεθνή.
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Διαγωνισμού,στην οποία θα διαγωνιστούν έξι έργα, εκ των οποίων θα βραβευτούν τρία. Τα έργα θα αποδοθούν από το μουσικό σώμα της Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», σε συναυλία, παρουσία Κριτικής Επιτροπής και κοινού.
Στους συνθέτες, των οποίων τα έργα η Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει στις τρεις πρώτες θέσεις, θα απονεμηθούν χρηματικά βραβεία τα οποία έχουν καθοριστεί ως εξής: 1ο Βραβείο € 1500 – 2ο Βραβείο € 1000 και 3ο Βραβείο € 500.

Από την Οργανωτική Επιτροπή         

  1. Προκήρυξη Διαγωνισμού
  2. Αίτηση συμμετοχής
  3. Υπεύθυνη Δήλωση