ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ--ΚΑΙΣΑΡΗΣΓεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1971. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του, στη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος, με δάσκαλο τον Γ. Κούρκουλο.

Συνέχισε στην Αθήνα στην τάξη του Γ. Ιωαννίδη και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο Φ. Νάκας με καθηγητή τον Σ. Άνθη, απ’ όπου πήρε και το δίπλωμά του (1991). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τρομπέτας με καθηγητή τον Bo Nilson,Frits Damrow.

Κατά περιόδους συνεργάστηκε με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ., την «Καμεράτα» Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, την Ορχήστρα των Χρωμάτων και την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ως σολίστ έχει εμφανιστεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κρατική Ορχήστρα Θεσ\νίκης, την Κρατική Ορχήστρα Κύπρου, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Ορχήστρα Πατρών, την Ορχήστρα Εγχόρδων «Μαρσύας», την Ορχήστρα Intrarti, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και την Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής ”Καμεράτα”.

Είναι μέλος του Συνόλου Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ”Μέταλλον” και του κουιντέτου χάλκινων πνευστών «MELOS BRASS» με το οποίο έχει και δισκογραφική δραστηριότητα με την εταιρεία Legend Classics.

Από το 1991 είναι κορυφαίος μουσικός στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, διδάσκει στο Ωδείο Φ. Νάκας και στο Κολέγιο Αθήνας-Ψυχικού.

Mail:  p.kaisaris@yahoo.gr